Logo
Logo

Kaferang

clock
Öppettider

BESTÄLL DIREKT

Upptäck bekvämligheten med att beställa mat från Kaferang online. Oavsett om du är sugen på en snabb lunch, en avkopplande middag, eller om du planerar en större samling, gör vår smidiga beställningstjänst det enkelt för dig att njuta av dina favoriträtter. Smaklig måltid!

KLICKA HÄR
Background Image

OM
KAFERANG CITY

Kaferang City är ett café/bistro/bar i centrala Stockholm beläget på den fantastiska Gamla Brogatan  - en oas avskild från bruset på huvudgatorna. Vi har ett brett utbud av både gott fika och fräsch mat med fokus på ekologiska- och närproducerade råvaror och produkter. Vi bakar och lagar mycket från grunden själva med kärlek och omsorg och strävar efter  att använda de bästa råvarorna. Vi har även alkoholrättigheter; alltså - lite av varje.

Catering
&
events

Planerar du ett event och behöver både en lokal och vill att maten ska vara lika oförglömlig som tillfället då kan du abonnera Kaferang för det.
Kaferang är din partner för att skapa magiska matupplevelser. Vare sig det är ett företagsevent, födelsedagsfest, eller en annan speciell samling, vår skräddarsydda tjänst är designad för att imponera.

Background Image

Bli en stamgäst

Prenumerera nu och missa aldrig information och erbjudanden från Kaferang!

Anmäl dig

Kontakta oss

Har du några frågor, feedback, vill abonnera stället eller bara vill säga hej?

Vi på Kaferang är alltid redo att lyssna och hjälpa till. Din åsikt är värdefull för oss, och vi strävar efter att göra din upplevelse så angenäm som möjligt.