Logo
Logo

Kaferang

clock
Öppettider

BESTÄLL DIREKT

Upptäck bekvämligheten med att beställa mat från Kaferang online. Oavsett om du är sugen på en snabb lunch, en avkopplande middag, eller om du planerar en större samling, gör vår smidiga beställningstjänst det enkelt för dig att njuta av dina favoriträtter. Smaklig måltid!

KLICKA HÄR
Background Image

OM
KAFERANG HAMMARBY SJÖSTAD

Kaferang Hammarby Sjöstad är en pärla längs Hammarby allén, en mysig oas i närheten av Luma. Här kan du påbörja din dag på det mest njutbara sättet med en härlig frukost eller njuta av en välsmakande fika eller en lättare lunch. Vår café har en inbjudande atmosfär och är mer än bara en plats att äta och dricka – det är en destination för en minnesvärd och trevlig upplevelse.


För morgonmänniskan har vi en mångsidig frukostmeny med allt från klassiska svenska frukostfavoriter till hälsosamma alternativ som acai-bowls och färska bär. Våra kaffedrycker, som vi noggrant tillagar med lokalt rostat kaffe, är det perfekta sättet att starta dagen på rätt fot. Under dagen erbjuder vi också ett brett urval av fikadrycker och hemlagade bakverk, vilket ger dig en chans att koppla av och njuta av stunden.


För den som är ute efter en lättare lunch har Kaferang ett varierat utbud av smörgåsar, sallader och wraps att välja mellan. Vi strävar alltid efter att använda de bästa råvarorna för att skapa läckra och hälsosamma måltider. Oavsett om du besöker oss för att äta, fika eller bara ta en paus från vardagens stress, så är Kaferang platsen där du kan njuta av god mat och trevligt sällskap. Välkommen till oss för en smakfull resa och en stund av avkoppling.

Catering
&
events

Planerar du ett event och behöver både en lokal och vill att maten ska vara lika oförglömlig som tillfället då kan du abonnera Kaferang för det.
Kaferang är din partner för att skapa magiska matupplevelser. Vare sig det är ett företagsevent, födelsedagsfest, eller en annan speciell samling, vår skräddarsydda tjänst är designad för att imponera.

Background Image

Bli en stamgäst

Prenumerera nu och missa aldrig information och erbjudanden från Kaferang!

Anmäl dig

Kontakta oss

Har du några frågor, feedback, vill abonnera stället eller bara vill säga hej?

Vi på Kaferang är alltid redo att lyssna och hjälpa till. Din åsikt är värdefull för oss, och vi strävar efter att göra din upplevelse så angenäm som möjligt.